top of page

Group

Public·27 members

The Sims 4 Besplatno Preuzimanje PC IgreSkoro tačno osam godina nakon što je prvi put stigao na računare, The Sims 4 postaje besplatan za igranje. Počev od 18. oktobra, izdavač Electronic Arts neće naplaćivati preuzimanje igre za PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X i S.
The Sims 4 Besplatno preuzimanje PC igre


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fjinyurl.com%2F2uiQSN&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0et4rfxkLaTv_XgJ52fKYhEA zarađuje od prodaje sadržaja za preuzimanje koji se nudi kao paket za proširenje i dodavanje novog iskustva igranju. Budući da osnovna verzija igre ne košta apsolutno ništa, EA se vjerojatno nada da će novi igrači biti u iskušenju da potroše novac na dodavanje paketa proširenja.


Korisnici Origina imaju priliku do 28. svibnja ove godine besplatno preuzeti PC verziju igre The Sims 4. Svi koji se odluče do tog datuma povezati igru sa svojim korisničkim računom, ostat će u njihovom vlasništvu i nakon tog datuma.


Prije nego što preuzmete svoj primjerak, napominjemo kako je potrebno imati instaliranu Origin aplikaciju i registrirani korisnički račun. Za preuzimanje igre potrebno je odabrati opciju Get it Free.


Još od rujna 2014. godine ljubitelji serijala simulacije života Sims uživaju u četvrtom izdanju ove popularne igre, a sada su u Electronics Artsu, tvrtki koja ju je izdala, odlučili dati im besplatnu mogućnost igranja. Od 18. listopada svi koji to žele mogu na svojim računalima, konzolama i ostalim uređajima besplatno zaigrati Sims 4. Igru je moguće skinuti preko EA-ove aplikacije, platformi Steam i Origi, korisnici računala Mac preko Origina, a besplatna verzija dostupna je i vlasnicima konzola PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One te Xbox Series X/S. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page